Întrebări frecvente despre parfum și parfum

De ce parfumurile miros diferit la diferite persoane?

Parfumurile miros diferit la diferiți oameni, deoarece corpul nostru are reacții diferite pe propria piele, în funcție de nivelurile noastre personale de PH. În plus, unii factori externi, cum ar fi stresul, modificările hormonale, alimentația, tipul de piele și așa mai departe, pot afecta mirosul parfumului asupra noastră.

Cum îmi pot face parfumul să reziste mai mult pe piele?

Cel mai bun mod de a rezista mai mult este să încercați să nu utilizați pe pielea uscată. Deci, puteți folosi niște loțiuni hidratante, ulei sau cremă pentru a preveni uscarea parfumuri arabesti barbati pielii. În general, parfumul durează mai mult timp în pielea grasă decât în ​​pielea uscată.

Ce sunt Eau De Toilette, Eau De Parfum etc?

Aceasta este definiția puterii parfumului. Mai mult, arată gradul concentrației de alcool și apă a uleiurilor parfumate. Practic, parfumurile sunt o combinație de produse naturale din uleiuri esențiale din plante și alte produse care pot crește mirosul. Alcoolul este lichidul de bază pentru parfum. Mai mult, raportul dintre acel alcool și uleiurile parfumate definește parfumurile finale precum parfum, apă de parfum, apă de toaletă, apă de colonie. Există patru categorii principale de parfumuri.

Parfum – 15% – 35% ulei de parfum
Apa de parfum – 7 – 15% ulei de parfum
Apa de toaleta – 4% -10% ulei de parfum
Apa de colonie – 2% – 5% ulei de parfum

Care sunt „familiile de parfumuri”?

Există 7 familii majore: Verde, Floral, Aldehidică, Chipre, Oriental, Fougère și Tutun/Piele.

Verdeaţă

Este cunoscut și ca natural, care poate da un parfum curat și proaspăt. Este mai potrivit pentru femeile cărora le place aroma naturală. Exemple ale acestei familii Green sunt Burberry London, Calvin Klein Escape pentru femei, Elizabeth Taylor White Diamonds, Poison de Christian Dior.

Florale

Aceasta este una dintre cele mai populare categorii care constă dintr-una sau mai multe flori diferite. Câteva exemple sunt Chanel No. 22, Estee Lauder Pleasures, Safari pentru femei de Ralph Lauren.

Aldehidici

Acesta este primul material sintetic utilizat în Chanel No. 5. Aldehidicile sunt compuși organici care constau din diverse materiale naturale, cum ar fi esențe de citrice, ulei de trandafir și așa mai departe.

Cipre

Chypre este blatul proaspăt de citrice care constă din citrice, mușchi de stejar, paciuli și mosc. Câteva exemple sunt Estee Lauder Knowing and Aliage, Clinique Aromatics Elixir, Calvin Klein CK One și așa mai departe.

oriental

Oriental este un amestec de arome de animale și vanilie amestecate cu flori și lemn. Îi înfățișează pe cei curajosi și strălucitori. Câteva exemple sunt Obsession de Calvin Klein, Youth Dew de Estee Lauder, Magic Noir de Lancôme, Organza de Givenchy și așa mai departe.

Fougère

Acest nume a fost derivat din parfumul Fougere Royale pentru Houbigant al parfumierului Paul Parquet. Se compune în principal din lavandă, mușchi de stejar și cumarină. Fougere este cunoscut în mare parte ca parfumuri pentru bărbați.