Αφήστε μια καρέκλα μασάζ να σας περιποιηθεί

Ένα μεγάλο μασάζ μπορεί να κάνει κάποιον νόημα ότι είστε ένα εντελώς νέο άτομο. Η αγορά θέλει να καταλήξει να είναι σε θέση το δώρο ενός αποτελεσματικού μασάζ, δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε. Δεν είναι σχεδόν κάθε βάζοντας και τα δύο χέρια σε κάποιον και ζυμώνει τους μύες τους για μισό. Υπάρχει μια τεράστια τεχνική για να μπορέσετε να το κάνετε σωστά. Μετά από όλα, ένα μασάζ δεν είναι εγγυημένο ότι αισθάνεται υψηλής ποιότητας. Εάν δεν ξέρετε τι κάνετε, είστε σε θέση να κάνετε τα πράγματα φορτία χειρότερα ή να βάλετε κάποιον σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Χρειάζεται λίγο σχεδιασμός τη σωστή διάθεση με τα πάντα για ένα υπέροχο μασάζ. Εδώ παραθέτω μερικά πράγματα που πρέπει να διατηρήσω, οπότε μπορεί να διαχειριστεί ένα μεγάλο μασάζ σε κάποιον άλλο.

Λιγότερο μπορεί να εμφανιστεί πολύ περισσότερο. Η λιγότερη πίεση είναι καλύτερη όταν ένα άτομο στο τραπέζι με χρόνιο πόνο. (Αυτό θα δείξει μια ασυμφωνία από ό, τι κάποιος που χρειάζεται βοήθεια σε βραχυπρόθεσμο, κατάσταση πόνου.) Εντοπίστε έναν θεραπευτή μασάζ που gay massage αισθάνεται ασφαλής να εργάζεται απαλά και η συγκομιδή πρέπει να διορθώσει όλους τους πόνους και τους πόνους συνήθως την πρώτη ώρα. Γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεστε ένα βαθύ μασάζ ιστού για να χαλαρώσετε και να είστε άνετοι ζητώντας χαλάρωση ή “σουηδικό” ρομποτικό μασάζ. Θα βοηθήσει τόσο πολύ ή πάνω από αυτό που η βαθιά προκαλεί!

Παρόλο που το μασάζ είναι καλό, είναι μεγαλύτερο να περιμένετε έως ότου το μωρό σας έχει τον έλεγχο 6-8 εβδομάδων πριν προχωρήσει σε περισσότερες τεχνικές μασάζ προόδου που περιλαμβάνουν τη μετακίνηση των γοφών. Ακούστε πάντα και σεβαστείτε το νεογέννητο. Εάν ανά πάσα στιγμή φαίνονται απογοητευμένοι ή άβολα, σταματήστε αυτό που κάνει και δώστε τους χρόνο για να αναπροσαρμόσετε και να εγκατασταθείτε.

Αυτό που μου αρέσει για το μασάζ ξαπλώστρες είναι πραγματικά επειδή έχουν μια απίστευτη ποικιλία προγραμμάτων. Οι προμηθευτές έχουν ενσωματώσει τις κορυφαίες τεχνικές μασάζ από όλο τον κόσμο. Τώρα μπορείτε να βρείτε shiatsu, ρεφλεξολογία, Χαβάη και βαθύ ιστό που διατίθενται μέσω αυτών των ξαπλώστρες.

Αυτά είναι μερικά από αυτά τα πιο σημαντικά οφέλη από τη λήψη τακτικών μεθόδων θεραπείας μασάζ. Το κλειδί όπως και με τη διατροφή και την καταλληλότητα είναι να αποκτάτε μασάζ σε τακτική βάση. Ο ευκολότερος τρόπος για να πάρει η θεραπεία μασάζ σε τακτικά είναι μαζί με μια ρομποτική καρέκλα μασάζ.

Οι άνθρωποι ήδη κάνουν αυτο-μασάζ χωρίς να συνειδητοποιήσουν ότι κάνουν αυτό το έργο. Οι περισσότεροι άνθρωποι μασάζ το μέτωπό τους λαμβάνοντας πονοκέφαλο ή πονοκεφάλους. Το σώμα έχει ήδη μαρτυρεί ότι η αυτο-μασάζ μπορεί να ανακουφίσει τους πονοκεφάλους της έντασης, έτσι ώστε να τρίβετε αυτόματα και να μασάζ όπου τραυματίζεται.

Σε ένα πρότυπο μασάζ, η επαφή του δέρματος στο δέρμα είναι ένα κοινό φαινόμενο, ωστόσο με ένα αισθησιακό μασάζ, η επαφή δεν περιορίζεται στο δέρμα. Είναι μια εμπειρία όπου όλες οι αισθήσεις είναι ενισχυμένες και ενθουσιασμένες με την κατάσταση της πλήρους απόλαυσης.

Το NCETM και το NCETMB χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση των δυνατοτήτων και της γνώσης που αποκτήθηκαν από τον φοιτητή μασάζ στην εγκεκριμένη σχολή μασάζ ή τις προσπάθειες μαθημάτων. Ένα εγκεκριμένο σχολείο ή μάθημα είναι τουλάχιστον 500 ώρες εκπαίδευσης μασάζ. Σίγουρα θα περιλαμβάνει 100 ώρες σε μαθήματα στην τάξη στην ανατομία και τη φυσιολογία, 200 ώρες εκπαίδευσης στη θεωρία μασάζ και την εφαρμογή και τις ώρες ηθικών αξιών μασάζ. Το υπόλοιπο των απαιτούμενων ωρών μαθημάτων μασάζ πρέπει να πραγματοποιηθεί σε σχετικούς τομείς όπως η παθολογία, οι επιχειρηματικές πρακτικές και η δωρεάν εναλλακτική ιατρική (CAM για το NCETMB). Υπάρχει τέλος $ 225.00. Εάν αποτύχετε αυτήν την εξέταση, πληρώνετε ξανά το τέλος $ 225.00.